14 Ağustos 2009

17 AĞUSTOS 10. YIL


Mucizenin kahramanları o günleri hafzalarından silemiyor.Ailelerini,yakınlarını kaybedenler için ise yıllar geçti ama çığlıkları hala sürüyor.Eşini ,dostunu, evini kaybeden binlerce insan, kolay değildi yaşananlar.Yaşanan üzüntülerin, acılarin ,hasretlerin üzerinden tam ama tam on yıl geçti hayat devam etmek zorundaydı ve öylede oldu.Kocaeli'nde yaşamakta ve bu depremi yaşayan biri olarak Yüce Rabbim'e duam bir daha böyle bir afetin yaşanmaması.

10 yorum:

  1. Allah ölenlere rahmet eğlesin.İnşallah bir daha böyle şeyler gelmez başımıza.

    YanıtlaSil
  2. Amin canım bir daha asla ama asla nasıl acı birşey.

    YanıtlaSil
  3. Rabbim birdaha yaşatmasın....

    YanıtlaSil
  4. amin canım aminnnn..depremi düzce de yaşamış biri olarak ne kadar elim bir acı olduğunu bilirim.Rabim bir daha göstermesin..

    YanıtlaSil
  5. Esra hanım bende bir Kocaelili olarak bir daha böyle bir gün yaşamakistemiyorum.Çokşükür yakınlarımı kaybetmedim ama o gün geldiğinde yaşanılan acılar görünenler yaşanalar malesefki tekrarlanıyor.Bu arada blogunuz çok güzel yeni tariflerinizi bekliyorum.Sevgiler Nihal

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir konuya değinmişsin teşekkürler.İnşallah bir daha o günleri yaşatmaz Rabbim...Meral

    YanıtlaSil
  7. Amin diyorum. Ama ne yazıkki dünyanın gerçekleri böyle değil maalesef. İşte önümüzdeki 10 yıl içinde yeni bir büyük deprem bekleniyor istanbulda. En az 60bin ölü deniyor..göz göre göre geliyor.
    Allah yardımcımız olsun..

    YanıtlaSil
  8. bloguma hosgeldın zıyaretıne cok memnun oldum herzaman beklerım

    YanıtlaSil
  9. Önlem almaktan başka çaremiz yok Esra'cım.Sonrası kader artık.Allah korusun diyelim.Güzel günler görelim hep beraber.

    YanıtlaSil
  10. yaşanmamış olmasını dilerdik tabi ama unutmamamız lazım.ne korkunçtu ya rabbim.ya deprem olacak diyolar demesinler olacaksada.insan fena oluyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız İçin Çok Teşekkürler...